Щорічна конференція «Телебачення як Бізнес» – це одноденна концентрація медіабізнесу в одному місці. Провідні телевізійні бренди та найкращі медіаспеціалісти в модерованому потоці дискусій говорять про актуальний контент, фінанси, менеджмент та новітні медіатехнології.

Доповідачі 2015 року Роздрукувати Роздрукувати

DSC_0053-150x150

Юрій Артеменко

Компанія: Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення

Посада: Голова

Юрій Артеменко має три вищі освіти у сфері медіа, правознавства та менеджменту. Понад 30 років працює в журналістиці, веде громадську та законотворчу діяльність. Очолював Запорізьку обласну державну адміністрацію. Був засновником Запорізької обласної незалежної медіапрофспілки. Заслужений журналіст України. Член Нацiональної спiлки журналістів. За професійну роботу Юрій Артеменко отримав низку державних нагород та відзнак.

kotenko-150x150Катерина Котенко

Компанія: Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення

Посада: Відповідальний секретар

Катерина Котенко понад 10 років працює в галузі телебачення. Під її керівництвом Індустріальний Телевізійний Комітет об’єднав 4 найбільші телевізійні групи, що сприяло розвитку телевізійної галузі. Також була створена єдина надійна та стандартизована валюта на телевізійному ринку України – система телевізійних вимірювань. З 2002 року Катерина Котенко була постійним членом громадських рад, робочих груп та експертних колегій у сфері телерадіомовлення та медіаменеджменту. Входила до складу експертного журі міжнародних телевізійних конкурсів і фестивалів, таких як: Banff, ТЕФІ Співдружність, Impact Awards.

Bohutski_newОлександр Богуцький

Компанія: Телеканал ICTV

Посада: Директор-президент

Закінчив факультет міжнародних відносин Львівського університету.

Починаючи з 1991 року працював редактором першої незалежної української радіостанції “Радіо Незалежність”. За час журналістської кар’єри працював у пресі і на телебаченні. У 1994 році очолював прес-центр ЗАТ “Таврійські ігри” і був незмінним ведучим цього музичного фестивалю.

З 2000 року обіймає посаду Директора-президента телеканалу ICTV. З 2009 по 2012 рр. очолював групу StarLightMedia, що об’єднала телеканали ICTV, Новий, СТБ та М1. У 2012 році зайняв посаду члена правління інвестиційно-консалтингової групи EastOne, де здійснює реалізацію стратегій з управління бізнесами, що входять до портфелю EastOne .

Кандидат юридичних наук.

Yevgen Lyaschenko_minЄвген Лященко

Компанія: Медіа-Холдинг “Медіа Група Україна”

Посада: Директор

Євген Лященко очолює медіа-холдинг «Медіа Група Україна» з липня 2014 року. До цього упродовж двох років працював на посаді фінансового директора «Медіа Група Україна». Євгена Лященка призначено на посаду фінансового директора «Медіа Група Україна» в липні 2012 року. До приєднання до команди ТОВ «Медіа Група Україна» Євген більше 16 років працював у галузі фінансів і консалтингу, з них 13 років − на керівних посадах. З 2011 до 2012 р. займав посаду фінансового директора в компанії «Гірські машини» (Група СКМ), з 2007 по 2011 – в компанії «Лондон енд Ріджінал Пропертіз Україна» (міжнародна компанія із управління об’єктами комерційної нерухомості), в 2005-2007 рр. – «Аляска Трейд», «Липова Долина» (імпортер і дистриб’ютор свіжомороженої риби і лососевої ікри, оператор складської нерухомості). На посаді управлінського консультанта Євген працював в компанії «TНК-БП Україна» в 2003-2005 рр. В 2002-2003 рр. – компанія «Кока-Кола Беверіджз Україна», де Євген займав посаду регіонального директора. З 2000 до 2002 року Євген працював у компанії «Папастратос Україна» на посаді фінансового та адміністративного директора. З 1998 до 1999 р. – фінансовий директор АО «Слобожанська Будівельна Кераміка» (лідер на ринку лицювальної цегли), портфельна компанія Western NIS Enterprise Fund (венчурний фонд, США). З 1997 до 1998 р. працював у компанії «Коммерцбанк консорціум» на посаді управлінського консультанта. Євген закінчив економічний факультет Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.

Александр ТкаченкоОлександр Ткаченко

Компанія: 1+1 Медіа

Посада: Генеральний директор

Олександр Ткаченко обіймає посаду генерального директора в 1+1 медіа із серпня 2008 року.

Олександр закінчив факультет журналістики Київського національного університету ім. Тараса Шевченка.

Професійну кар’єру почав у 1988 році редактором і ведучим програми «Молодіжна студія «Гарт» на телеканалі УТ-1. З часом став кореспондентом міжнародного інформаційного агентства Reuters.

У 1993 році Олександр створив телекомпанію «Нова мова», що робила аналітичну програму «Післямова», ведучим якої був він сам. Восени 1994 «Післямова» вийшла в ефір на УТ-1, а через два роки на каналі «1+1». У цей період Олександр очолив службу новин ТСН і став заступником генерального продюсера каналу «1+1».

У 1998 році Олександр покинув «1+1», зосередившись на розвитку «Нової мови». Протягом року компанія створювала для телеканалу «Інтер» авторську програму Олександра Ткаченка «Обличчя світу». Гостями програми були Далай Лама, Піночет, Жан Кретьєн, Жак Ширак і інші.

У 1999 році Олександр очолив Новий канал, що вже в 2000 році ввійшов у трійку лідерів ринку. Вів теледебати між Віктором Ющенком і Віктором Януковичем у період президентських виборів 2004 року. У 2008 році працював у Москві заступником генерального директора телеканалу РЕН-ТВ.

Виступав як продюсер кінофільму «Будинок з башточкою», «Висоцький. Спасибі, що живий», «У ріки». Крім цього, був продюсером багатьох популярних телесеріалів, серед яких «Доярка з Хацапетівки», «Завтра буде завтра», «Надія як підтвердження життя», «Небо в горошок» і багато інших.

Декілька років поспіль вів авторську телепередачу «Tkachenko.UA» на каналі «1+1».

Vlad Ryashin_minВлад Ряшин

Компанія: Star Media

Посада: Засновник та Генеральний Продюсер 

Член Академії Російського Телебачення, Член Української Телевізіойної  Академії, Член Асоціації продюсеров України, Член Асоціації продюсеров кіно та телебачення Росії,  Член Гільдії продюсеров Росії, Член International Academy of Television Arts&Sciences (EMMY).

Народився 12 липня 1970 року в м. Запорожжя. На телебаченні з 1991 р. (успішно працював як автор, продюсер та ведучий).
2001-2006 СЕО Телеканалу Інтер в Україні
2006-2013 СЕО Компанії Star Media
Star Media  сьогодні є однією з найбільших виробників та правовласників телевізійного продукту на території РФ та СНД –  перша позицыя в Україні та  ТОП-3 в Росії.
Star Media работає в жанрах: кінофильми, телесеріали, докудрами, анімація, теленовели, формати.

Продюсер більш 300 художніх фільмів, серіалів, анімаційних циклів, документальних фільмів, телепрограм та мюзиклів, права на які купуюсь телеканали Східної та Західної Європи, Китаю, Японії, США, Ізраілю, Близького Сходу та інших держав і регіонів.

Номінант і здобувач російських та міжнародних нагород в області кіно та телебачення. Лауреат премії ТЕФІ-2014, Медіаменеджер-2014.

Продюсерскі роботи Влада Ряшина є номінантами і лауреатами таких престижних міжнародних фестивалів та премій, як AFI (США),  Monte-Carlo Television Festival (Монако), WorldFest Houston Film Festival (США), SeoulIntDramaAward(П.Корея),  International TV Festival Bar (Черногорія), «ТЭФИ» (Росія), «Золотий орел» (Росія), «Кіношок» (Росія), «Дух огня» (Росія), «Золотий скринька» (Болгарія), «Лiстопад» (Білорусь), телекінофорум «Разом» (Україна),  премія «Телетріумф» (Україна), премія ФСБ (Росія), фестиваль військового кіно імені Ю.Н.Озерова (Росія), МКФ «Золотий витязь» (Росія), «Відображення» (Росія) та ін.

Обрана фільмографія продюсера (вказано рік виробництва):

2015 – т/с “Мата Хари”,  т/с “Культ”, т/с “Истребители-2″, т/с “Офицерские жены “, х/ф “А зори здесь тихие…” (реж. Ренат Давлетьяров),  т/с “Влюбленные женщины “, т/с “По законам военного времени” и др.
2014 – т/с “Волчье солнце”,  т/с “Легавый-2″, докудрама “Лермонтов”, докудрама “Первая мировая” и др.
2013 - т/сИстребители”, т/с “Марьина роща”, т/с “Любовь за любовь”, докудрама “1812”, докудрама “Романовы”
2012 - т/с «Анна Герман», т/с «Охота на гауляйтера», т/с «Смерть шпионам! Лисья нора», т/с «Смерть шпионам! Скрытый враг», т/с «Метод Фрейда», т/ф «Миллионер», т/с «Топтуны», т/ф «Три дня лейтенанта Кравцова», т/с «Участковый», докудрама «Титаник» («Россия-1»),  и др.
2011 - т/с «Жизнь и приключения Мишки Япончика», т/с «Дело гастронома №1», т/с «Остров ненужных людей», т/ф «Два билета в Венецию», т/с «Лесник», докудрама «Открытый космос» («Первый канал»), т/с «Охотники за караванами», т/с «Бомбила», т/с «Ярость», телешоу «Майdан’s» (2 сезона на телеканале «Интер», Украина)  и др.                                                                                                    
2010 - х/ф «Прячься!» (реж. Джонни О’Рейли), т/с «Демоны», т/с «Котовский», т/с «Брат за брата», т/с «Нанолюбовь», т/с «В лесах и на горах», т/с «Братаны-2», докудрама «Великая война» («Первый канал»), т/с «Небо в огне», т/ф «Трава под снегом», д/ф «Влад Галкин. Трудно быть героем…», т/ф «Улыбнись, когда плачут звезды», т/ф «Антиснайпер» (3 и 4 часть)  и др.
2009 – х/ф «О, счастливчик!» (реж. Эдуард Парри), т/с «Широка река», т/с «Жаркий лед», т/с «Братаны», т/с «Северный ветер», т/с «Смерть шпионам. Крым», т/ф «При загадочных обстоятельствах», т/с «Две стороны одной Анны» и др.
2008 – т/с «Спасите наши души!», т/ф «Антиснайпер» (1 и 2 часть), т/ф «Время счастья», х/ф «Учитель в законе», т/ф «Караси» и др.
2007 – т/с «Чужие тайны», т/с «Ангел-хранитель», т/с «Смерть шпионам», т/с «Секунда до…», т/ф «Внеземной», цикл «История государства Российского» («ТВ Центр») и др.
2006 - т/ф «Профессор в законе», т/ф «Странное рождество», т/ф «Ситуация 202», т/с «Сестры по крови», т/с «Городской романс» и др.
2005 - т/ф «Кушать подано», т/ф «Охота за тенью», т/ф «Мертвый. Живой. Опасный», т/ф «Банкирши» и др.
2004 – мюзиклы «Сорочинская ярмарка» и «12 стульев», т/ф «Джокер» и др.
2003 - мюзиклы «Снежная королева», «Фигаро», «За двумя зайцами», т/ф «Женская интуиция», т/с «Европейский конвой» и др.
2002 - тв-мюзикл «Золушка»
2001 - тв-мюзикл «Вечера на хуторе близ Диканьки»

sozanovskiy_minСергій Созановський

Компанія: FILM.UA Group

Посада: Співзасновник

Стаж роботи в медіа: більше 20 років

Обрані роботодавці:

2002 – й до тепер FILM.UA Group, Україна, Співзасновник

1992 – й до тепер Адвокатська контора «Коннов та Созановський», Україна, Співзасновник

2007 – 2010 Медіа Група «Інтер», Голова Правління

2001 – 2005 Медіа Група «Інтер», Член ради директорів

Головні професійні досягнення:

Заснування першої в Україні вертикальної інтегрованої Медіа групи «Інтер», котра на сьогоднішній день є одним з лідерів з телебачення в Україні. Медіа Група, окрім флагмана українського телебачення, телеканалу «Інтер», сьогодні включає в себе телеканали НТН, Zoom, Mega, K1, K2, Піксель та Enter-film, ряд продакшн компаній, дистрибуційних підрозділів, нові медіа та ін.

В рамках роботи зі створення та розвитком Медіа Группи «Інтер», Сергій Созановський реалізував ряд нових та іноваційних проектів:

– розроблені й запущені успішні медіа стратегії з багатоканальності та new media

– запущено один з великих в Україні багатоканальних дистрибуторів Thorsat

– запущено першу в Україні міжнародну версію телеканалу «Інтер, каналу «Інтер+»

– побудована й запущена власна система виробництва Медіа Групи, котра на сьогоднішній день є однією з самих потужних серед українських медіа холдингів. Також всередині Групи запущена студія «07 продакшн», котра займається виробництвом документального кіно й телепередач, фільмів, котрі не раз були призерами престижних фестивалів як в Україні, так й закордоном.

– була сформована окрема продакшн-студія “Національні інформаційні систем” (НІС) для виробництва  новин, котра на сьогодні випускає 8 новинних блоків щоденно. Завдяки роботі цієї інноваційної структурі, створеної Сергієм Созановським, більше ніж третина українських телеглядачів вже котрий рік віддають  перевагу новинним програмам саме на каналі “Інтер”.

– вперше запрацював стенд телеканала «Інтер» на великому телеринку й виставці MIPCOM та MIPTV (Кани, Франція).

– відкрито медіаосвітня програма «Інтершкола», котра готує спеціалістів у сфері телебачення

Створення FILM.UA Group, великої на пострадянському просторі й Східній Європі вертикально інтегрованої  групи компаній , надає повний спектр послуг з виробництва, адаптації й дистрибуції кіно та  телепродукції. Завдяки вірно пропрацьованій стратегії, ефективному менеджменту, індустріальному підходу до побудові бізнесу й синергічному ефекту, Сергію Созановському вдалося побудувати лідера в своїй сфері. У структурі FILM.UA Group – больове 20 компаній, що дозволяють реалізувати найсміливіші та найамбіційніші проекти.

Стрюков

Костянтин Стрюков

Компанія: Vizeum Ukraine

Посада: CEO Vizeum Ukraine

Народився 2 листопада 1970р.

До роботи в Vizeum Ukraine вивів агентство Starcom на позицію # 1 в Україні. Розробив та запустив успішні українські телеканали: «Мега», «Піксель». Очолював групу нішевих каналів телевізійної групи «Інтер» (Мега, Піксель, Ентер-фільм, К2, MTV Україна).

Гречанинов_Федор_min

Федір Гречанінов

Компанія: Медіагрупа StarLightMedia

Посада: Директор із стратегічного розвитку

Федір Гречанінов – випускник Київського національного економічного університету. З 1996 по 2003 років працював в Альфа Капітал Україна і Альфа-Банку, де прийшовши на позіцію аналітика, виріс до глави корпоративного фінансування.

Спільно з партнерами заснував інвестиційно-банківську компанію Гриффон Капітал, яка в 2007-му році в результаті реструктуризації і ребрендингу стала компанією Mosaic Group.

У 2011-2012-му роках був Головою правління фінансової компанії «Сократ».

З 2012-го року –  займає посаду директора із стратегічного розвитку StarLightMedia.

Бондаренко_Евгений_minЄвгеній Бондаренко

Компанія: StarLightMedia

Посада: Головний операційний директор

Євгеній Бондаренко закінчив російський Інститут Економіки та Фінансів Московського державного університету шляхів сполучення. Отримав 2 ступені Магістра ділового адміністрування (MBA): у Академії Адміністрування при Віденському Університеті Економіки та Бізнесу (Австрія) та в Карлсонівській Школі Бізнесу при Університеті Міннесоти (США).

Професійну кар’єру почав з 1997 року. Займав керівні посади в сфері економіки й фінансів у різних компаніях в Росії. У 2004-2006 роках став заступником  директора з управлення ефективністю компанії ТНК-ВР Україна. В 2006 році  почав 6-річний шлях в групі EastOne, де був директором з управління ефективністю, входив у склад правління. У EastOne Євгеній Бондаренко відповідав за підвищення ефективності бізнесів в портфелі, включаючи розробку стратегій розвитку, довгострокове й річне бізнес-планування,  аудит і оптимізацію бізнес-процесів, постановку та оцінку досягнення річних та довгострокових  цілей. З червня 2012 року – Головний операційний директор групи StarLightMedia.

Андрющенко_Ирина_!!!

Ірина Андрющенко

Компанія: Медіагрупа StarLightMedia

Посада: Директор з розвитку

Експерт ВРК з легального відеоконтенту і відеореклами в Україні. На медіаринку з 1995 року. З липня 2012 – директор з розвитку медіагрупи StarLightMedia.
Закінчила факультет маркетингу Київського Національного Економічного Університету з червоним дипломом.
Раніше очолювала департамент маркетингу газети «Бізнес» та журналу «Наталі» («Бліц-Інформ»), комерційну службу таких видань як «МК в Україні» і «Ділова столиця». У березні 2005 року зайняла посаду генерального директора видавництва «Експерт-Україна», була першим віце-президентом холдингу «Медіа Інвест Груп» («Експерт», «Економічні вісті», «Статус», LQ).

Мельничук

Ірина Мельничук

Компанія: Телеканал ПЛЮСПЛЮС & Бігуді

Посада: Директор з маркетингу

Управління маркетингу ПЛЮСПЛЮС очолює із січня 2014 року, телеканалу Бігуді – з липня 2015 року. За час роботи в компанії, Ірина з командою однодумців вивела бренд ПЛЮСПЛЮС на новий рівень і продовжує працювати в цьому напрямку.

Має дві вищі освіти: спеціаліст по комп’ютерним системам програмування, «Київський політехнічний інститут» і маркетинг і менеджмент, КНЕУ.

Трудову діяльність розпочала у 1996-му році в компанії «Інком» на поцизії веб-дизайнера. Ірина – володар Гран-прі КМФР 1998 року. 10 років працювала у холдингу Starlightmedia, 5 із них – на посаді директора з маркетингу Сейлз-хаусу з продажу спонсорства. У 2011-2012 – директор з маркетингу у «Mail.ru Україна». Згодом займала позицію керівника відділу маркетингу в УМХ.

Колесникова Марина_minМарина Колєснікова

Компанія: Група «1+1 медіа»

Посада: Керівник відділу з продажу Інтернет реклами

Медіа-кар’єру розпочала в 2004році здрукованихЗМІ. Відповідала за просуванняі продаж  щоденних, щотижневихіщомісячнихвидань.Кількароків займаласяпродажаминестандартнихкрос-медійних проектів.

З 2012 року обіймає позицію Керівника відділу з продажу Інтернет реклами Групи «1+1 медіа». Бере активну участь у розвитку відео-напрямку Групи, є одним з активних учасників ініціативи по боротьбі з піратством «Чисте небо», ініціювла ряд мульти-медійних проектів «1+1 медіа».

У лютому 2014 увійшла в ТОП-35 молодих медіа-менеджерів України.

Katrich_minТетяна Катрич

Компанія: Media Direction|OMD

Посада: Директор

Професіонал з більш ніж 13-річним досвідом у сфері медіа-планування, математичного аналізу і статистики, стратегічного планування, product development і бізнес-консалтингу.

Завдяки активній позиції та ініціативи Тетяни ринок реклами України отримав ряд інноваційних розробок у сфері ТБ, зовнішньої реклами та digital. Під її керівництвом агентство Media Direction|OMD в 2010 році створило окремий напрямок послуг – Brand Metrics і першим продемонструвало ринку весь спектр можливостей економетричного моделювання, а в 2015 році презентувало рекламному ринку VPlan – інтегратор планування відео кампаній на ТБ і в Інтернеті.

Media Direction Ukraine|OMD – найефективніше медіа агентство України 3 роки поспіль (Effie Awards, ВРК 2012-2014), входить до складу української комунікаційної групи AGAMA сommunications і представляє міжнародну мережу OMD в Україні. Входить до ТОП-10 у Рейтингу медіа-агентств, згідно білінгів 2013 (рейтинг ВРК).

svetlana_kalinina_kwendi_min

Світлана Калініна

Компанія: Kwendi Media Audit

Посада: керуючий партнер Kwendi Media Audit

Світлана працює в медіа з 1986 року, почала кар’єру на українському Держтелебаченні. Протягом 10 років працювала медіа-директором РА Linea12 / McCANN ERICKSON (з 2001 року – медіа-підрозділу Universal McCANN). У 2006 році очолила Kwendi Media Audit.

Отримала ступінь MBA у Міжнародному інституті менеджменту (МІМ-Київ).

TaranovАндрій Таранов

Компанія: KWENDI

Посада: Партнер

В рекламному бізнесі з 1995 року. Почав кар’єру в рекламному агентстві Provid/BBDO, пройшов всі ступені розвитку від медіа-планера до медіа-директора. У 2001-м був призначений керуючим директором медіа-агентства Media Direction Ukraine, де пропрацював до 2004 року.

У 2004-2005 році – консультант з маркетингу та зв’язків з громадськістю телеканалу СТБ.

У 2005 р. заснував експертну групу Kwendi. З 2009 року – партнер компанії Kwendi+RMA.

У 2001-02 роках викладав курс «Теорія та практика реклами» в КІМО Національного університету ім. Шевченка. У 2008 – член медіажурі Київського Міжнародного Фестивалю Реклами.

Aleksej Virko_min

Олексій Вірко

Компанія:  Havas Media Ukraine (Група АДВ Україна)

Посада: Директор

Більше 15 років у медіа. У Групі АДВ Україна працює з 2012 року. Раніше працював в агентствах: Ark JWT, Bates Saatchi & Saatchi, DMB&B / D’Arcy / MediaVest, MediaExpert MediaedgeCia, Mindshare.

Має досвід роботи з багатьма клієнтами в різних продуктових категоріях, серед яких P&G, Coca-Cola, PepsiCo, Beiersdorf, Актавiс, НАТ/Національні Алкогольні Традиції, BAT, Wrigley, Visa, Sony, LG, Hyundai-KIA, MTC, LVMH etc.

Lazebnik_minМаксим Лазебник

Компанія: Всеукраїнська рекламна коаліція

Посада: Виконавчий директор

Максим Лазебник останні 16 років є організатором головних подій рекламного ринку України: Effie Awards Ukraine, Київського Міжнародного Фестивалю Реклами, Клубу арт-директорів (ADC*UA) та конкурсу ADC*UA Awards, фестивалю non-media маркетингових комунікацій WOW DONE AWARDS, міжнародного фестивалю реклами Ad Black Sea, конкурсу Ukrainian Design: The Very Best Of, конкурсу KAKADU awards, конференцій Best Marketing Practices, різноманітних досліджень, рейтингів агентств, питань правового регулювання реклами та інше.

Гороховский АлександрОлександр Гороховський

Компанія: Dentsu Aegis Network Ukraine

Посада: CEO Dentsu Aegis Network Ukraine

Народився 3 серпня 1968 р.

Досвід роботи в медіаіндустрії – більше 20 років. Олександр Гороховський закінчив Київський Політехнічний Інститут (механіко-машинобудівний факультет).

У 1993 р. – початок кар’єри у медійному бізнесі в рекламному агентстві AITI / Carat (Carat Ukraine). У 1998-2010 рр. очолював Carat Ukraine.

З 2010 року – CEO комунікаційного холдингу Dentsu Aegis Media Ukraine

VasilenkoТетяна Василенко

Компанія: AGAMA communications

Посада: Голова Правління

Тетяна Василенко – голова правління AGAMA communications, член Ради директорів Atlantic Group. Лауреат премії «Слід у рекламі» за внесок у розвиток рекламного ринку України.

У 1994 році Тетяна заснувала перше в Україні агентство повного циклу Provid, яке вже протягом 20 років залишається лідером галузі.

Під її керівництвом також були створені 15 спеціалізованих агентств у сфері медіа, креативу, PR та digital, які в 2013 році були об’єднані в групу AGAMA communications. У портфелі групи більше 250 міжнародних та українських клієнтів.

Тетяна Василенко – випускник Executive Program Університету Сингулярності, одного з найбільш інноваційних навчальних закладів світу, розташованого на території Науково-дослідного центру НАСА в Силіконовій долині, США. Бізнес-освіту вона отримала у вищих школах США (William Davidson Institute at the University of Michigan Business Schools) і Великобританії (Executive Development Program at Henley Management College).

~Anton BnWАнтон Копитов

Компанія: GroupM Україна, Білорусь, Молдова

Посада: CEO

CEO GroupM Україна, Білорусь, Молдова з жовтня 2013.
2010-2013 керуючий партнер в Mindshare Росія: інновації, бізнес розвиток.
2007-2010 директор групи планування P & G в СНД в MediaCom Росія.
Починав кар’єру в 2001 в Optimum Media Україна.

storozuk_minДенис Сторожук

Компанія: ZenithOptimedia Ukraine

Посада: Керуючий директор і CEO

Загальний стаж в рекламі: 15 років досвіду в місцевих та міжнародних медіа-агентствах на посадах від асистента медіа-пленера до керуючого директора одного з найбільших агентств України.

Останні роки кар’єра Дениса пов’язана із запуском медіа-агентства ZenithOptimedia в Україні – 2007 року він обійняв посаду медіа-директора, а 2008 – очолив агентство. З того ж 2008 року ZenithOptimedia незмінно входить до ТОП-5 медіа-агентств України за даними рейтингів Всеукраїнської рекламної коаліції.

Освіта: Київський інститут міжнародних відносин, спеціальність – Міжнародна інформація; MBA, kmbs

_DSC0911a

Ольга Захарова

Компанія: Медіа-Холдинг “Медіа Група Україна

Посада: Директор із стратегічного маркетингу

Директор із стратегічного маркетингу медіа-холдингу «Медіа Група Україна» з квітня 2011 року. 2009-2010 рр. – директор із стратегічного маркетингу ЗАТ «Національна Медіа Група» (Москва, Росія). 1996-2008 рр. – креативний директор, керівник відділу творчих проектів каналу «1+1» ТОВ «Телерадіокомпанії «Студія 1+1». 1998-2010 рр. – генеральний директор, Голова правління ЗАТ «1+1 Відео Дизайн» (бренди українських телеканалів «Кіно», «ТЕТ», ICTV, російських телеканалів «5 канал», РЕН, «ЖиВи», СТС, каналу «TV SeriesWorld» (США)). Ольга – автор майстер-класів і публікацій із брендингу і креативу в друкованих ЗМІ та Інтернеті, переможець міжнародних конкурсів BDA/PROMAX, переможець Нью-Йоркського телевізійного фестивалю, володар чисельних нагород у галузі телевізійного дизайну та брендингу, в тому числі шестиразовий володар премії «Телетріумф» (Україна). Член Академії Російського телебачення, постійний член журі щорічної міжнародної премії в галузі телевізійного маркетингу, промо, дизайну BDA/PROMAX, з 1998 року. Ольга Захарова представляє активи «Медіа Група Україна» на міжнародних і вітчизняних конкурсах. Ольга Захарова закінчила архітектурний факультет Київського державного художнього інституту.

evdokimov_min

Сергій Євдокимов

Компанія: Новий канал

Посада: Генеральний продюсер

Випускник відділення політології філософського факультету МГУ, кандидат політичних наук. Телевізійний досвід отримав у програмах «Время» Першого каналу, «Сегодня» телеканалу НТВ, «Намедни с Леонидом Парфеновым», у «Программе Максимум», яка на довгі роки визначила обличчя НТВ. Шість років був зам.керівника Дирекції праймового мовлення НТВ. Окрім роботи на НТВ брав участь у запуску таких проектів, як ток-шоу Тіграна Кеосаяна (Рен-ТВ), научно-популярного тележурналу «Прогресс с Павлом Лобковым» (5 канал), пародійне шоу «Все по-нашему» (СТС), тощо. З 2014 – головний продюсер Нового канала.

Виктория Лезина-МаслянаяВікторія Лєзіна-Масляна

Компанія: 1+1 Продакшн

Посада: Генеральний продюсер

Вікторія Лєзіна-Масляна — успішний медіа-менеджер. Свою телевізійну кар’єру вона розпочала в 1999 році. Довгий час працювала редактором у галузі документалістики, публіцистики, була креативним продюсером великих розважальних шоу, виконавчим продюсером, керівником підрозділу продакшн.

Наразі — генеральний продюсер 1+1 Продакшн, який виробляє контент для групи 1+1 медіа. Під її керівництвом здійснюється виробництво телевізійних проектів різних жанрів: від реаліті до великих розважальних шоу (The Voice, The Great Bake Off), документальних спецпроектів, scripted reality, серіального виробництва. Крім того, розробка і виробництво діджитал контенту, а також власних форматів (фіналістів Frappa Awards).

Olga_Panteleymonova_min

Ольга Пантелеймонова

Компанія: Star Media (Україна)

Посада: генеральний директор

Народилася 11.05.1980 року в м.Києві.

Здобула вищу освіту в Київській державній академії водного транспорту в 2002 році за фахом «Юрист».

2003 -2007 рр. – Юрист компанії «Відео Інтернешнл», «Saatchi & Saatchi», «Young & Rubicam».

2007 – 2015 рр. – Юрист групи компаній Star Media.

З 2015 року – генеральний директор Star Media (Україна).

Panchenko

Марія Панченко

Компанія: телеканал НТН

Посада: Генеральний директор 

Марія Панченко назначена Генеральним директором телеканалу НТН у червні 2015 року.

Працює в INTER MEDIA GROUP з 2008 року. З 2010 керувала програмним відділом нішевих каналів INTER MEDIA GROUP («МЕГА», «Ентер-фільм», «Піксель», ZOOM).

Закінчила Києво-Могилянську Академію за спеціальністю «Економіка і фінанси». У 2006 році отримала ступінь  бакалавра економіки, а в 2008 стала магістром фінансів.

 

 

Наші проекти

slot pro jepang
situs judi bola situsliga228.org