Цьогорічна Конференція проходить в рамках
третього дня Kyiv Media Week (KMW)


Для реєстрації та оплати участі
перейдіть, будь ласка, на сайт https://kyivmediaweek.com

18 вересня 2019 року

Щорічна конференція «Телебачення як Бізнес» – це одноденна концентрація медіабізнесу в одному місці. Провідні телевізійні бренди та найкращі медіаспеціалісти в модерованому потоці дискусій говорять про актуальний контент, фінанси, менеджмент та новітні медіатехнології.

Повідомлення про включення інформації до бази персональних даних Роздрукувати Роздрукувати

Повідомляємо, що надані Вами відомості включені до бази персональних даних «Контрагенти» Асоціації «Індустріальний Телевізійний Комітет» з метою підтримки контактів з фізичними особами, з якими Асоціація «Індустріальний Телевізійний Комітет» взаємодіє в межах забезпечення належної реалізації конференцій, круглих столів та інших заходів.

Нагадуємо, що відповідно до ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних» суб’єкт персональних даних має право:

  1. знати про місцезнаходження бази персональних даних, яка містить його персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження та/або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника цієї бази або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані, що містяться у відповідній базі персональних даних;
  3. на доступ до своїх персональних даних, що містяться у відповідній базі персональних даних;
  4. отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються;
  5. пред’являти вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки своїх персональних даних органами державної влади, органами місцевого самоврядування при здійсненні їхніх повноважень, передбачених законом;
  6. пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником цієї бази, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  8. звертатися з питань захисту своїх прав щодо персональних даних до органів державної влади, органів місцевого самоврядування, до повноважень яких належить здійснення захисту персональних даних;
  9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.

В рамках

Медійні Партнери

Інформаційні партнери

Наші проекти