21 вересня 2017 року

Конференція «Телебачення як Бізнес» – це щорічна зустріч телевізійної індустрії. Провідні телевізійні бренди та найкращі медіаспеціалісти в модерованому потоці дискусій говорять про актуальний контент, фінанси, менеджмент та новітні медіатехнології – це одноденна концентрація медіабізнесу в одному місці.

Повідомлення про включення інформації до бази персональних даних Роздрукувати Роздрукувати

Повідомляємо, що надані Вами відомості включені до бази персональних даних «Контрагенти» Асоціації «Індустріальний Телевізійний Комітет» з метою підтримки контактів з фізичними особами, з якими Асоціація «Індустріальний Телевізійний Комітет» взаємодіє в межах забезпечення належної реалізації конференцій, круглих столів та інших заходів.

Нагадуємо, що відповідно до ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних» суб’єкт персональних даних має право:

  1. знати про місцезнаходження бази персональних даних, яка містить його персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження та/або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника цієї бази або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані, що містяться у відповідній базі персональних даних;
  3. на доступ до своїх персональних даних, що містяться у відповідній базі персональних даних;
  4. отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються;
  5. пред’являти вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки своїх персональних даних органами державної влади, органами місцевого самоврядування при здійсненні їхніх повноважень, передбачених законом;
  6. пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником цієї бази, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  8. звертатися з питань захисту своїх прав щодо персональних даних до органів державної влади, органів місцевого самоврядування, до повноважень яких належить здійснення захисту персональних даних;
  9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.

В рамках

Медійні Партнери

Інформаційні партнери

Наші проекти